Despre oameni şi energii

Omul, din principiu, este o fiinţă spirituală şi energetică. Suntem energie, transmitem energie, simţim foarte bine energiile transmise de către oamenii cu care interacţionăm.

Şi animalele simt foarte bine energiile, dar acum vorbim de oameni, nişte animale mai speciale.

Oamenii pot avea două tipuri de energii, pozitive si negative.

Energia pozitivă vine din adâncul sufletului, din puritatea sentimentelor, din bunătate, adaptabilitate, alimentaţia potrivită speciei umane, inteligenţă, compasiune, etică, modestie, deschidere spre nou si dezvoltare.

 După câţiva ani de veganism am trecut printr-un impas de tristeţe, nu din faptul că eram vegană ci datorită faptului că am văzut cât de nepăsători sunt oameni faţă de suferinţa ce o provoacă la tot ceea ce are viaţă. Atunci am primit o încurajare de la o persoană care era născută din părinţi vegani, a fost crescut vegan si pentru el nu exista noţiunea de animale pentru mâncare. Animalele sunt pe această planetă doar să ne mai umanizeze pe noi. Şi aceea persoană mi-a spus că sunt de apreciat că am devenit vegană (din păcate nu am fost crescută vegană) într-o ţară din Europa de Est unde oamenii chiar au tradiţii foarte clar transmise din generaţie în generaţie legate de consumul de animale. Şi practic într-o ţară unde se consumă multă carne şi multe lactate. Acest lucru s-a întâmplat cu mulţi ani în urmă iar în Romania nu erau atât de mulţi vegani care să îşi spună şi opinia. Nu era atât de important că a spus că eram de apreciat, dar energia pozitivă cu care a venit mesajul mi-a încărcat bateriile de rezistenţă contra răutăţilor oamenilor pentru ani mulţi.

Energiile negative sunt din păcate foarte puternice, unii trec de nivelul de prostie şi ajung la o răutate  că şi Satana fuge de ei.

Din păcate oamenii negativi au influenţă asupra celor cu care interacţionează din simplul motiv că îi domină şi sunt agresivi încă din primul moment iar în acest caz cei cu traume emoţionale chiar nu au nici o şansă, nici măcar să fugă.

Energia negativă distruge, ucide, dărâmă, doare, provoacă greaţă şi induce o stare de agitaţie. Energia negativă vine din frustrare, din răutate, consum de violenţă, din neîmpliniri, dintr-un suflet negru, o minte încuiată, de la opunerea la dezvoltare şi adaptare.

De mulţi ani văd lucrurile dincolo de aparenţe, nu este uşor dar aşa este corect.

Dragostea sinceră a animalelor pe care nu le mai exploatez şi nu le mai consum mă face să fac faţă mult mai bine energiilor negative. Nu o să mă distrugă un om cu energie negativă şi sub nici o formă nu o să mă reducă la tăcere şi să îmi spună ce să fac doar pentru că este un bărbat frustrat şi nedezvoltat din toate punctele de vedere.

Lumea are nevoie de oameni care să o schimbe într-un loc mai bun. Niciodată să nu vă lăsaţi reduşi la tăcere de oameni cu energie negativă. Ei doar se vor integra în schimbare fără să aibă de ales.

2019, anul veganismului în lume.